Wie is Lynn?

Allereerst ben ik een enorme foodsnob; ik houd van lekker eten, gemaakt met goede ingrediënten.
Daarnaast houd ik niet zo van toegevoegde meuk zoals e-nummers en te veel fout zout én liefst voor een zo laag mogelijke prijs. Daarom maak ik veel smaakmakers en voorraad zelf, zoals bijv de gekaramelliseerde chipotle uien en divers zoet-zuur.
Mijn favoriete keukens zijn dié die verse koriander gebruiken zoals Mexicaans, Indiaas, Vietnamees, Marrokkaans, maar ik kan ook enorm genieten van de puurheid van de Italiaanse keuken.

Ook ben ik dol op keukenapparatuur en -gadgets. Zo heb ik een vacumeer apparaat, een sousvide stick en -bad, een rookpistool, en een keukenrobot met o.a. een staande mixer, blender, keukenmachine en een pastavorm hulpstuk.

Ik heb een dochter die al uit huis is en een thuiswonende zoon, die -mogelijk aangestoken door mijn liefde voor goed eten- de opleiding tot zelfstandig werkend kok volgt.
‘Vroeger’ bouwde ik websites, nu werk ik met veel plezier op een kinderdagverblijf.

work in progress

Ik ben deze site -in deze vorm- begonnen op 1 januari 2024, en dat betekent dat ik er nog lang niet klaar mee ben. Los van dat ik nog allerlei recepten wil invoeren, én daar foto’s voor moet maken -wat een werk, pfff-, ben ik ook het uiterlijk en de functionaliteit nog aan het fine tunen, het kan dus gebeuren dat de site er tijdelijk gek uit ziet met bijv een rare uitijning, dubbel geplaatste foto’s of een cijfer op een plek die je niet zou verwachten. No worries, dat hoort bij een work in progress