Ik ben deze site -in deze vorm- begonnen op 1 januari 2024, en dat betekent dat ik er nog lang niet klaar mee ben. Los van dat ik nog allerlei recepten wil invoeren, én daar foto’s voor moet maken -wat een werk, pfff-, ben ik ook het uiterlijk en de functionaliteit nog aan het fine tunen, het kan dus gebeuren dat de site er tijdelijk gek uit ziet met bijv een rare uitijning, dubbel geplaatste foto’s of een cijfer op een plek die je niet zou verwachten. No worries, dat hoort bij een work in progress
Ik ben dit blog begonnen om overzicht te krijgen van mijn geliefde recepten en wat ik daarvoor in huis moet hebben. Omdat ik regelmatig mijn eten meeneem naar mijn werk en mij dan gevraagd word voor het recept, is het niet zo’n grote stap om mijn favorieten te ontsluiten voor het ‘grote’ publiek
Allereerst ben ik een enorme foodsnob; ik houd van lekker eten, gemaakt met goede ingrediënten.
Daarnaast houd ik niet zo van toegevoegde meuk zoals e-nummers en te veel fout zout én liefst voor een zo laag mogelijke prijs. Daarom maak ik veel…
Lees verder