Pico de gallo

Hoeveelheid 4 Portie Moeilijkheidsgraad:Makkelijk Voorbereidingstijd: 19 Minuten Kooktijd: 1 Minuten Totale tijd: 20 Minuten

Super makkelijk en heerlijk verfrissend is deze tomatensalade. Perfect passend bij alles wat Mexicaans is, maar ook heerlijk op geroosterd (stok)brood of naast gebakken aardappeltjes en een stukje (vega) vlees.

Ingrediënten

0/8 Ingrediënten
Porties aanpassen

Instructies

0/4 Instructies
  • Snijd de tomaat in kleine blokjes Haal de zaadjes en zaadlijsten uit de jalapeño en snijdt heel fijn Snijd de ui in heel dunne plakjes Hak de koriander fijn
  • Doe alles in een schaaltje of een afsluitbaar voorraadbakje
  • Pers de limoen uit en doe het sap samen met de witte wijnazijn door de andere ingrediënten, roer door elkaar
  • Voeg -naar smaak- een snuf zout en een snuf suiker toe

Notities

Deze salade kan prima een paar uur van te voren gemaakt worden, voordeel is dat de smaken dan lekker door elkaar kunnen trekken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *